Vaderdag

Op 18 juni is het weer zover, dan is het Vaderdag. Het is een leuke traditie! Even alle papa's in de schijnwerpers!
Ben je op zoek naar een uniek en duurzaam Vaderdag cadeau? In onze webshop vind je een mooie selectie van duurzame kaarten en duurzame cadeautjes die geschikt zijn voor alle vaders, schoonvaders, grootvaders, bonusvaders, pleegvaders en andere speciale mannen in ons leven. Vaderdag is niet voor iedereen een feestelijke dag. 
Wil je iemand juist op deze dag een hart onder de riem steken, dan hebben we lieve groeikaarten of andere duurzame kaarten. Voor een wensvader of voor iemand die een kind of een vader moet missen.
Onderaan deze pagina vind je nog meer Vaderdaginspiratie.

Vaderdag

Vaderdag is een feestdag ter ere van vaders, waarbij het vaderschap en het belang van vaders voor de opvoeding en verzorging van hun kinderen wordt gevierd. Dat is best een mooie gedachte eigenlijk. Een goede reden om jouw vader of een vaderfiguur in jouw leven eens goed in het zonnetje te zetten met een duurzaam Vaderdag cadeau!

Duurzame Vaderdagkaarten

Bij ons vind je ook duurzame kaarten en groeikaarten, speciaal voor Vaderdag. Voor bij een cadeautje of zomaar. Voor je eigen vader, of voor twee vaders. Maar ook voor een wensvader of iemand die een kind of een vader moet missen. Gewoon om te laten weten dat je er aan denkt! Dat zal zeker gewaardeerd worden.

Cadeau-inspiratie voor een activiteit of voor huis en tuin

In onze webshop vind je unieke en duurzame Vaderdag cadeaus voor jouw vader of voor een andere speciale man in je leven.  Zoals een houten fotolijstje, leuk om met een speciale foto er in te geven. Of nodig je vader eens uit om ergens koffie te gaan drinken met deze duurzame kaart. Ook leuk met dit mokje erbij. En houdt hij van tuinieren, dan hebben we leuke zadenpakketjes of bloembommen met een lieve tekst. En heel praktisch is deze set onderzetters, gemaakt van een oude brandweerslang. Dat is nog eens een duurzaam Vaderdag cadeau! En heeft jouw vader veel planten in huis? Denk dan eens eens aan een houten plantenhanger of plantenhanger van gerecycled plastic. Deze stoere en handgemaakte plantenhanger in zwart en wit vindt hij ook vast heel mooi. Koop je zelf een plant voor je vader, dan is deze plantensteker erg leuk om er bij te geven. Of laat de (klein)kinderen tekening maken, dat is dan superleuk op dit houten klembord. Maakt jouw vader altijd de hapjes? Dan is deze handgemaakte prikkerhouder een origineel en duurzaam Vaderdag cadeau.

Laat hem weten dat je van hem houdt

Er zijn verschillende manieren om te laten weten dat je hem waardeert en van hem houdt. Deze groeikaart bijvoorbeeld zegt al heel veel. Of die houten kaart Superpapa. Leuk om neer te zetten. Kaart 'Mijn papa kan alles' is ook superlief. Zet die lieve kaart eens op een duurzame kaarthouder. Dan kan hij er het hele jaar naar kijken en heb je meteen een leuke cadeauset. Eetbare bloemen Liefs is ook een superlief cadeautje. Ook leuk is deze hartjestas: laat de (klein)kinderen de hartjes inkleuren met een textielstift in de favoriete kleur van papa of van opa. Kun je er meteen de rest van de (zelfgemaakte) cadeautjes in stoppen.

Gratis inpakservice

Je Vaderdag cadeau gratis laten inpakken? Dat kan bij Studio Aagje. Zoek één of meerdere leuke Vaderdag cadeaus uit. Plaats ze in je winkelmandje en geef tijdens het afrekenen aan dat het om een Vaderdag cadeau gaat. Wij pakken het met alle liefde voor je in of we maken er een leuk cadeaupakketje van. Wil je het liever zelf inpakken? Kijk dan eens bij onze duurzame inpakmaterialen

Vaderdag cadeau laten bezorgen

Wil je het cadeau of het pakketje rechtstreeks bij je vader laten bezorgen? Dat kan ook. Vink het vakje ‘verzenden naar een ander adres’ aan tijdens het afrekenen en voer daar het adres van de ontvanger in. Maximaal 1 afwijkend afleveradres per bestelling. Wij zorgen ervoor dat het op tijd wordt afgeleverd. Wil je een kaartje meesturen? Bestel de kaart van jouw keuze er dan bij en geef bij de bestelnotities aan welke boodschap wij er op mogen zetten.

Bestel op tijd!

Zoals altijd valt Vaderdag op zondag. Bestel daarom jouw Vaderdag cadeau uiterlijk op woensdag 14 juni a.s. Dan weet je zeker dat je het op tijd in huis hebt. 

Veel shopplezier!