Kerst 2024

Het is nog ver weg, maar wij zijn al druk bezig met de feestdagen van december. Bijvoorbeeld met de voorbereiding voor ons jaarlijkse Kerst Afkick Pakket Een superleuk en gewild pakket met 7 unieke en duurzame cadeautjes om af te tellen van Kerst naar Oud & Nieuw. Nu al te bestellen en de pakketten worden verzonden in de week van 4 november, zodat je het ruim op tijd in huis hebt. Een heel leuk Sinterklaas- of Kerstcadeautje ook. Onderaan deze pagina lees je meer over dit unieke pakket en over onze Groen Geluk Adventsbox vol duurzame kaarten en cadeautjes. Ook nu al te bestellen.Groen Geluk Adventskalender 2024

Dit jaar geen adventstas, maar een superleuke Adventskalender vol unieke en duurzame cadeautjes en eco-friendly kaarten. In de box vindt je 12 cadeautjes en 12 kaarten om af te tellen naar Kerst. Zo kun je ook meteen je kaartenvoorraad aanvullen. Op 1 december pak je het eerste cadeautje uit en op 24 december de laatste. En zoals altijd stoppen we er altijd wat extra goodies in, dat vinden we leuk en dat maakt het extra feestelijk. De meeste cadeautjes en kaarten hebben we niet in onze webshop (gehad), dus weinig kans op dubbele dingen als je regelmatig bij ons bestelt. De Adventskalender heeft een waarde van ruim 90 Euro en jij shopt het voor 79,95 Euro. Een leuke korting toch?

De box is een mooie doos, die je na afloop ook prima kunt gebruiken als opberger. De adventskalender wordt verzonden in een (gebruikte) omdoos, zodat er geen postetiket op zit. Ook kant en klaar om te geven dus. Op de doos vind je ook een extra Kerstkaart voor een persoonlijke boodschap als je het cadeau wilt geven. 

De adventsbox zal worden verzonden in de week van 4 november 2024


Ons jaarlijkse Kerst Afkick Pakket

Het is elk jaar weer een succes en net even anders dan een standaard adventskalender: ons Kerst Afkick Pakket. Zoek je een origineel Sinterklaas- of Kerstcadeautje? Wil je op een leuke manier aftellen naar het nieuwe jaar? Zin om nog meer uit te pakken na die lege adventskalender op 25 december? Shop dan ons Kerst Afkick Pakket: aftellen naar Oud & Nieuw met zeven cadeautjes. Je pakt het eerste cadeautje uit op 25 december en het laatste cadeautje op 31 december. Je vindt de producten niet in onze webshop. Dus shop je regelmatig bij ons, dan heb je geen dubbele dingen. Goed om te weten toch?

Het pakket heeft een waarde van ruim 30 Euro en jij shopt het voor 24,99 Euro. Dat is een leuke korting! Alle cadeautjes in het pakket zijn sowieso zo duurzaam mogelijk en leuk ingepakt en je vindt alles in een mooie blokzak. Een toepasselijke kaart zit met een clipje aan de buitenkant van het pakket, zodat je er eventueel nog een persoonlijke boodschap op kunt schrijven. Wij kunnen dat uiteraard ook voor je verzorgen, evenals het verzenden van het pakket naar een ander adres. Check hiervoor onze gratis inpakservice. 

Het pakket zal worden verzonden in de week van 4 november 2024


Gratis inpakservice

Op verzoek pakken wij jouw bestelling in, kant en klaar om te geven. Je kunt dit aanvragen via het opmerkingenveld in het afrekenproces. Wij gebruiken zoveel mogelijk duurzame materialen. Bijvoorbeeld papier van bietenpulp, graspapier en/of andere gerecyclede materialen. In brievenbusdoosjes en cadeaupakketten vind je hartjes, sterren of bloemen van groeipapier. Net even die extra aankleding en deze hoef je natuurlijk niet weg te gooien, maar kun je fijn planten in een pot of in je tuin. Een extra cadeautje dus eigenlijk. Wil je een kaartje meesturen? Bestel de kaart van je keuze erbij en geef in het opmerkingenveld aan welke tekst er op moet komen. Wij schrijven jouw persoonlijke boodschap dan op de kaart. 

Wil je het rechtstreeks bij iemand laten bezorgen? Geef dan het adres van de ontvanger op als afwijkend afleveradres. Je kunt per bestelling maximaal 1 afleveradres opgeven. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag.

 

Shop hier jouw adventskalender en jouw Kerst Afkick Pakket!