• Duurzame cadeaus & lifestyle
  • Verzending NL € 3,95, > € 35,- gratis
  • Verzending binnen 2 werkdagen
  • Gratis cadeautje

Over Studio Aagje

Over Studio Aagje

Studio Aagje is in 2014 door mij, Astrid, opgericht. Een webshop in duurzame (woon)accessoires, veelal handgemaakt. Van eigen label, maar ook van andere ontwerpers.

De naam Studio Aagje is ontstaan toen ik begon met het maken van woonaccessoires. Mijn oma heette Aagje, mijn moeder heette Aagje, mijn oudste dochter heet Aagje en zelf heb ik ook ergens Aagje in mijn naam. Vier generaties Aagje, ieder creatief op hun eigen manier. Toen ik daar eens over nadacht, ontstond de naam Studio Aagje eigenlijk als vanzelf. Mijn jongste dochter Geerte is trouwens ook heel creatief op haar eigen manier...

Na er een tijdje tussenuit geweest te zijn, is Studio Aagje terug!
In een ander jasje. Maar met hetzelfde doel: mensen blij maken met unieke, duurzame en hippe spullen. Ik woon in Gouda met mijn vriend Louis, dochters Aagje en Geerte en katten Chuck en Norris. Zij helpen mij regelmatig, dus met elkaar zijn wij eigenlijk team Studio Aagje...

Bij Studio Aagje vind je unieke en hippe producten voor een duurzame lifestyle. Voor jezelf of voor een ander. Voor een mooie prijs, zodat iedereen kan genieten van duurzame producten. Van plantenhangers tot grow it yourself kits, van woonspullen tot stationary en meer. Wij noemen dat 'groen geluk'. Van ons eigen label en van andere ondernemers die ook gaan voor groen. Meestal (hand)gemaakt in Nederland of Europa en veelal duurzaam geproduceerd.

Wij hebben nog genoeg ideeën voor nieuwe producten, dus ben je ook zo nieuwsgierig, volg ons dan op Facebook of Instagram. Of meld je aan voor onze Groen Geluk Mail.

En wij staan altijd open voor leuke (wholesale) samenwerkingen, neem gerust contact met ons op!

Groene groet,
Team Studio Aagje