Gratis inpakservice


Op verzoek pakken wij jouw bestelling in, kant en klaar om te geven. Je kunt dit aanvragen via het opmerkingenveld in het afrekenproces. Wij gebruiken zoveel mogelijk duurzame materialen. Bijvoorbeeld papier van bietenpulp, graspapier en/of andere gerecyclede materialen. In brievenbusdoosjes en cadeaupakketten vind je hartjes, sterren of bloemen van groeipapier. Net even die extra aankleding en deze hoef je natuurlijk niet weg te gooien, maar kun je fijn planten in een pot of in je tuin. Een extra cadeautje dus eigenlijk.

We kunnen eventueel ook een cadeaupakketje op maat voor je samenstellen. Ook dit kun je aangeven via het opmerkingenveld.

Wil je een kaartje meesturen? Bestel de kaart van je keuze erbij en geef in het opmerkingenveld aan welke tekst er op moet komen. Wij schrijven jouw persoonlijke boodschap dan op de kaart. 

Wil je het rechtstreeks bij iemand laten bezorgen? Geef dan het adres van de ontvanger op als afwijkend afleveradres. Je kunt per bestelling maximaal 1 afleveradres opgeven. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag.