Duurzame kaarten met tekst

De leukste kaarten met tekst vind je hier. Voor een verjaardag, verhuizing, zwangerschap of zomaar. Net even anders dan anders en gedrukt op eco-friendly papier. Bestel een lekker voorraadje, zodat je voor elke gelegenheid een kaart in huis hebt. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over onze duurzame kaarten. Heb je nog vragen? Stel ze gerust, we helpen je graag!Unieke eco-friendly kaarten bij Studio Aagje

Bij ons vind je niet alledaagse kaarten van ontwerpers uit Europa, vaak uit Nederland. Zo kun jij de boodschap op een unieke en meer duurzame manier overbrengen. Net even anders dan anders. De kaarten zijn veelal gemaakt van duurzame materialen, zoals PaperWise papier (van oogstafval uit de landbouw), FSC papier, Biotop papier, graspapier of ander duurzaam papier. Ook is vaak gebruik gemaakt van milieuvriendelijke en/of plantaardige inkt. 

Een duurzame kaart voor elke gelegenheid

Vier speciale momenten op een duurzame manier. We hebben kaarten voor een verjaardag, voor een verhuizing, als er een baby is geboren, om iemand te bedanken of sterkte te wensen. Of om gewoon zomaar te versturen. Vul je voorraad aan en je grijpt nooit mis. En zoek je een groeikaart met bloemzaadjes of een duurzame kaart zonder tekst? Die hebben we ook. Cadeautje en kaart in één! En kijk ook eens bij onze collectie houten kaarten, gemaakt van de achterkant van een oude kast. Superleuk om neer te zetten en net even anders dan anders.

Wat kun je nog meer met onze eco-friendly kaarten?

Uiteraard zijn onze kaarten superleuk om te versturen of om te ontvangen. Maar denk ook eens out of the box. Gebruik een kaart eens als bladwijzer in een boek of zet één van onze kleurige kaarten eens in een duurzame kaarthouder, gemaakt van gerecyclede petflessen. Zo heb je meteen een uniek woonaccessoire en kun je ook nog eens afwisselen. Ook is het leuk om een kaart neer te zetten op een plankje. Of hang een kaart aan de muur of op een deur met washitape. 

Gratis inpakservice

Op verzoek pakken wij jouw bestelling in, kant en klaar om te geven. Check onze gratis inpakservice.

Voeg een vleugje groen toe aan jouw gelegenheden en shop hier jouw favoriete kaarten!