Stuur eens een eco-friendly kaartje!

Ben je op zoek naar unieke en veelal duurzame kaarten? Zoek niet verder, hier vind je onze eco-friendly kaartencollectie. Want een kaartje sturen en ontvangen is toch veel leuker dan een berichtje via Facebook of Whatsapp!  Onderaan de pagina vind je meer informatie over onze kaarten. Wie ga jij een kaartje sturen?


Waarom kiezen voor onze eco-friendly kaarten?


Milieuvriendelijk materiaal

De kaarten zijn veelal gemaakt van duurzame materialen, zoals PaperWise papier (van oogstafval uit de landbouw), FSC papier, Biotop papier, graspapier of ander duurzaam papier. Ook is vaak gebruik gemaakt van milieuvriendelijke en/of plantaardige inkt. Verminder je ecologische voetafdruk zonder in te leveren op kwaliteit.

Uniek design 
Bij ons vind je niet alledaagse kaarten van ontwerpers uit Europa, veelal uit Nederland. Zo kun jij de boodschap op een unieke en meer duurzame manier overbrengen. Net even anders dan anders. 

Voor elke gelegenheid
Vier speciale momenten op een duurzame manier. We hebben kaarten voor een verjaardag, voor een verhuizing, als er een baby is geboren, om iemand te bedanken of sterkte te wensen. Of om gewoon zomaar te versturen. Vul je voorraad aan en je grijpt nooit mis. En zoek je een groeikaart met bloemzaadjes? Die hebben we ook. Cadeautje en kaart in één! En kijk ook eens bij onze collectie houten kaarten, gemaakt van de achterkant van een oude kast. Superleuk om neer te zetten en net even anders dan anders.

Wat kun je nog meer met onze eco-friendly kaarten?

Uiteraard zijn onze kaarten superleuk om te versturen of om te ontvangen. Maar denk ook eens out of the box. Gebruik een kaart eens als bladwijzer in een boek of zet één van onze kleurige kaarten eens in een duurzame kaarthouder, gemaakt van gerecyclede petflessen. Zo heb je meteen een uniek woonaccessoire en kun je ook nog eens afwisselen.

Duurzaamheid op een hippe manier

Wij geloven we dat duurzaamheid geen compromis hoeft te zijn. Geniet van hippe kaarten die niet alleen jouw boodschap overbrengen, maar ook beter zijn voor onze planeet. Bestel vandaag nog je eco-friendly kaarten en vier speciale momenten op een meer duurzame manier.

Gratis inpakservice

Op verzoek pakken wij jouw bestelling in, kant en klaar om te geven. Check onze gratis inpakservice.

 

Voeg een vleugje groen toe aan jouw gelegenheden en shop hier jouw favoriete kaarten!