Valentijnsdag, vier liefde en vriendschap!

En natuurlijk niet alleen op 14 februari, maar elke dag. En niet alleen met je geliefde, maar ook met je (klein)kinderen, je ouders, je zus, je broer, je neefjes, je nichtjes, je vrienden. Noem het maar op. Verwen je lievelingsmensen of jezelf op deze dag (of op een andere dag :)) met een eco-friendly kaartje, met een duurzaam Valentijnscadeau, of een compleet cadeaupakketje in stijl (kun je gewoon door ons laten samenstellen, compleet met hartjes van groeipapier). Gewoon als extra waardering. In deze categorie vindt je vast wat leuks. En onderaan deze pagina vind je nog meer inspiratie voor een duurzame Valentijnsdag.Valentijnsdag hartjesdag - geef eens een duurzaam Valentijnscadeau

Een hartje is het symbool voor de liefde. En hartjes zie je veel rond Valentijnsdag, iedereen weet wat je er mee wil zeggen. In Nederland bestaat Valentijnsdag nog niet zo lang. Ongeveer 50 jaar. In Engeland en Amerika vieren ze het al een paar eeuwen. Het is de dag van de heilige Valentius. Men zegt dat hij bloemen gaf aan verliefde stelletjes, want voor de liefde moet je net zo goed zorgen als voor een bloem. En het gerucht gaat dat hij in het geheim huwelijken regelde. Dat is toch een mooie gedachte?

Zoek je ook een duurzaam Valentijnscadeau met een hartje? Wat dacht je van deze leuke Blossombs bloembomkaart, een kaart en cadeautje in één. Of een notitieboekje. Tip: schrijf iets liefs op de eerst pagina en je hebt echt een persoonlijk cadeautje. Of op de tweede pagina, dan komt de verrassing later. Ook leuk is dit lieve mokje, geschikt voor koffie en thee en perfect als plantenpotje. Je kunt ook een leuke tote bag vullen met wat lieve of lekkere cadeautjes. Ook superleuk als opberger. En zeg het met een kaars. Veelal handgemaakt in Nederland van duurzame koolzaadwas. Of dit cadeaudoosje met hartjes waxinelichtjes, ook handgemaakt van koolzaadwas. Heb je meteen een lekker sfeertje voor een romantische avond! Ook leuk: verstop een kaart met een lieve boodschap in deze etui. Dat is een leuke verrassing.

Duurzame Valentijnskaart

Stuur voor Valentijnsdag eens een lief kaartje naar iemand van wie je houdt, iemand die je waardeert of iemand die je wil bedanken. Bij ons vindt eco-friendly kaarten, gemaakt van PaperWise papier (100% landbouwafval), graspapier of FSC-papier. Net even anders dan anders. Ook leuk om bij een Valentijnscadeau te geven. Tip: we kunnen er een mooi cadeaupakketje van maken. Helemaal in stijl, compleet met hartjes van groeipapier en leuk ingepakt natuurlijk. Nog een grappig weetje: de oudste Valentijnskaart ter wereld is bijna zeshonderd jaar oud! 

Gratis inpakservice

Op verzoek pakken wij jouw bestelling in, kant en klaar om te geven. Je kunt dit aanvragen via het opmerkingenveld in het afrekenproces. Wij gebruiken zoveel mogelijk duurzame materialen. Bijvoorbeeld papier van bietenpulp, graspapier en/of andere gerecyclede materialen. In brievenbusdoosjes en cadeaupakketten vind je hartjes, sterren of bloemen van groeipapier. Net even die extra aankleding en deze hoef je natuurlijk niet weg te gooien, maar kun je fijn planten in een pot of in je tuin. Een extra cadeautje dus eigenlijk. We kunnen eventueel ook een cadeaupakketje op maat voor je samenstellen. Ook dit kun je aangeven via het opmerkingenveld.

Veel shopplezier!