Duurzaam inpakken

Uiteraard kun je gebruik maken van onze gratis inpakservice en wil je het liever zelf doen, dan vind je hier stickers en cadeaulabels van PaperWise papier. Dit papier is gemaakt van 100% landbouwafval. En het wordt nog leuker, want het groenste papier op aarde komt uit Nederland. Wij hebben namelijk cadeauzakjes gemaakt van suikerbietenpulp! Onderaan deze pagina lees je meer over dit bijzondere papier. En wat dacht je van die katoenen cadeauzakjes. Heel vaak opnieuw te gebruiken. Heb je nog vragen? Laat het ons weten, we helpen je graag!Cadeauzakjes van suikerbietenpulp

Geef jouw cadeautjes een duurzame touch met deze platte cadeauzakjes. Gemaakt van 80 Grams Beet Pulp Paper FSC MIX en gedrukt met watergedragen inkt. Ook leuk om een kaart in te versturen. Goed dichtplakken, adressticker en postzegel erop en klaar! Handig om een voorraadje in huis te hebben. 

Hoe worden deze cadeauzakjes gemaakt?

Suikerbietenpulp is een reststroom van de productie van suikerbieten. De suikerbieten worden geoogst in een straal van 150 km rond de fabriek. Dat scheelt transportbewegingen en CO2-uitstoot. Suikerbietenpapier vermindert de milieu-impact op meerdere vlakken. Van CO2-uitstoot en fijnstofvorming tot verzuring van de bodem. Ook is er minder papier en landbouwgrond nodig voor de productie van dit papier. Suikerbietenpulp is een geweldige vervanger van houtpulp en het levert een besparing van 16% op ten aanzien van het milieu.

Gratis inpakservice

Je kunt ook gebruik maken van onze gratis inpakservice. Wij maken er altijd een feestje van, met gekleurde snippers en groeiconfetti!

Shop hier jouw voorraad duurzame inpakmaterialen!