Voor juf of meester!

Zoek je een (afscheids)cadeautje voor de juf of de meester, dat ook nog origineel én duurzaam is? Zeker als je meerdere kinderen hebt, is dat wel fijn. De meeste juffen en meesters vinden een persoonlijk cadeautje het allerleukst. Met de cadeaus in ons assortiment kun je het gemakkelijk persoonlijk maken. Wat dacht je van een duurzame kaart met een persoonlijke tekst van je kind. Of een cadeautje met bloemzaadjes waar je meteen een persoonlijke boodschap op kunt schrijven. Onderaan deze pagina vind je nog veel meer inspiratie voor een (persoonlijk) afscheidscadeautje voor de juf of de meester.

Zoek je een cadeautje voor iemand die is geslaagd voor een examen? Kijk dan eens hier.Leuke cadeautjes bij een persoonlijke kaart

Een kaart met een persoonlijke boodschap is altijd fijn om te krijgen. En geef er dan eens een leuke kaarthouder bij, waar de juf of de meester die persoonlijke kaart op kan zetten. Of een setje magneten, zodat de juf of de meester meerdere kaarten kan ophangen. Deze magneten kunnen ze dan na de zomervakantie ook weer gebruiken in de klas.

Cadeautjes voor de juf of de meester met groene vingers

Houdt de juf of de meester van tuinieren of van planten in huis? Wat dacht je van deze leuke tuinconfetti of deze bloembommen! Koop je liever een plant voor de juf of de meester? Dan is dit bloempotje erg leuk. Zo kun je er zelf een setje van maken. Houdt de juf of de meester van handgemaakt, dan is deze plantenhanger erg leuk om te geven. In de favoriete kleur natuurlijk. Uniek en betaalbaar. En dit duurzame label voor een persoonlijke boodschap maakt het dan helemaal af natuurlijk. Wat ook leuk is, is deze handgemaakte muurhanger waar een flesje in past. Leuk bij een klein bosje bloemen. 

Meer leuke ideeën voor een persoonlijk cadeautje voor de juf of de meester

Een tote bag is altijd leuk om te krijgen, zeker met een leuke tekst of illustratie er op. Of geef deze tas als je zeker weet dat de juf of de meester een beetje humor wel kan waarderen. Breng de juf of meester alvast in vakantiestemming met deze zomerse mini-art. Ook een leuk afscheidscadeautje voor de juf of de meester is deze set vegan geurkaarsen met een heerlijke lavendelgeur. Een beetje zen kunnen ze waarschijnlijk wel gebruiken aan het einde van het schooljaar. Een mok lijkt misschien afgezaagd, maar ook dat kun je persoonlijk maken met een kaart. En dan kun je er ook een leuk bloeipotlood bij geven, want dit is ook heel leuk als plantenpotje. Nog een idee: geef de juf of de meester een duurzaam notitieblok en schrijf op de eerste bladzijde een persoonlijke boodschap of laat je kind daar iets op tekenen. Dat zal zeker gewaardeerd worden! Houdt de juf of meester wel van een verrassing? Dan zijn deze surprisecadeautjes met hint zeker een aanrader.

Gratis inpakservice

Wil je het leuk ingepakt ontvangen of naar iemand laten versturen? Of kunnen wij er een leuk cadeaupakketje van maken? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice. Wil je het liever zelf inpakken? Kijk dan eens bij onze duurzame inpakmaterialen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. 

Veel shopplezier!