Einde van het schooljaar - afscheidscadeautjes voor de juf of de meester

Zoek je een afscheidscadeautje voor de juf of de meester, dat ook nog origineel én duurzaam is? Dan hebben wij leuke en betaalbare suggesties voor je. Zeker als je meerdere kinderen hebt, is dat wel fijn. De meeste juffen en meesters vinden een persoonlijk cadeautje het allerleukst. Met de cadeaus in ons assortiment kun je het gemakkelijk persoonlijk maken. Wat dacht je van een duurzame kaart met een persoonlijke tekst van je kind. Of een cadeautje met bloemzaadjes waar je meteen een persoonlijke boodschap op kunt schrijven. Onderaan deze pagina vind je nog veel meer inspiratie voor een (persoonlijk) afscheidscadeautje voor de juf of de meester.

Leuke cadeautjes bij een persoonlijke kaart

Een kaart met een persoonlijke boodschap is altijd fijn om te krijgen. En geef er dan eens een leuke kaarthouder bij, waar de juf of de meester die persoonlijke kaart op kan zetten. Of zo'n leuk mini-prikbord. Allemaal gemaakt van gerecyclede materialen. Of een setje magneten, zodat de juf of de meester meerdere kaarten kan ophangen. Deze magneten kunnen ze dan na de zomervakantie ook weer gebruiken in de klas.

Afscheidscadeautjes voor de juf of de meester met groene vingers

Houdt de juf of de meester van tuinieren of van planten in huis? Wat dacht je van deze leuke tuinconfetti of dit lieve zadenpakketje? Koop je liever een plant voor de juf of de meester? Dan is dit bloempotje erg leuk of deze plantensteker. Zo kun je er zelf een setje van maken. Houdt de juf of de meester van handgemaakt, dan is deze plantenhanger erg leuk om te geven. In de favoriete kleur natuurlijk. Uniek en betaalbaar. En dit duurzame label voor een persoonlijke boodschap maakt het dan helemaal af natuurlijk. Wat ook leuk is, is dit schattige bloemenvaasje. Leuk bij een klein bosje bloemen. Of deze stekjeshouder als de juf of de meester een huis vol planten wel ziet zitten.

Meer leuke ideeën voor een persoonlijk afscheidscadeautje voor de juf of de meester

Een tote bag is altijd leuk om te krijgen, zeker met een leuke tekst of illustratie er op. Of geef deze tas als je zeker weet dat de juf of de meester een beetje humor wel kan waarderen. Breng de juf of meester alvast in vakantiestemming met deze etui van gerecycled polyester of met deze zomerse mini-art. Ook een leuk afscheidscadeautje voor de juf of de meester is deze set vegan geurkaarsen met een heerlijke lavendelgeur. Een beetje zen kunnen ze waarschijnlijk wel gebruiken aan het einde van het schooljaar. Een mok lijkt misschien afgezaagd, maar ook dat kun je persoonlijk maken met een kaart. En dan kun je er ook een leuk bloeipotlood bij geven, want dit mokje is ook heel leuk als plantenpotje. Nog een idee: geef de juf of de meester een duurzaam notitieblok en schrijf op de eerste bladzijde een persoonlijke boodschap of laat je kind daar iets op tekenen. Dat zal zeker gewaardeerd worden. Aan de chaotische juf of meester is ook gedacht: notitieblok Just Pretending to be Organized!

Gratis inpakservice

Wil je het leuk ingepakt ontvangen of naar iemand laten versturen? Of kunnen wij er een leuk cadeaupakketje van maken? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice. Wil je het liever zelf inpakken? Kijk dan eens bij onze duurzame inpakmaterialen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. 

Veel shopplezier!