Over Studio Aagje

Ons eigen label: Studio Aagje

Studio Aagje is in 2014 begonnen als webshop in duurzame (woon)accessoires, veelal handgemaakt. Van eigen label, maar ook van andere ontwerpers. Na er een tijdje tussenuit geweest te zijn, is Studio Aagje terug! In een ander jasje, maar met hetzelfde doel: mensen blij maken met unieke, duurzame en hippe spullen. Maar nu speciaal voor, van, over en met de natuur. Van ons eigen label en van andere ondernemers die ook gaan voor Groen Geluk! 

Wij houden van hergebruik, restyling, natuurlijke materialen, eclectisch, boho, beetje retro, beetje van deze tijd. Veel van onze producten zijn van duurzame materialen en in beperkte oplage gemaakt. 

Van ons eigen label zijn we o.a. de volgende producten aan het ontwikkelen: plantenhangers met pot, cosy bloempotten, plantcoasters, plantenhouders en -tafeltjes van gebruikt hout en de re-use it yourself lijn, dit zijn plantenhangers, vaashoezen en pothoezen waarmee je zelf lege pindakaaspotten, conservenblikken en (bier)flesjes kunt een tweede leven kunt geven. Binnenkort meer...

Sorteer op
© 2020 - 2022 Studio Aagje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel