Over Studio Aagje

Ons eigen label: Studio Aagje

Studio Aagje is in 2014 begonnen als webshop in duurzame (woon)accessoires, veelal handgemaakt. Van eigen label, maar ook van andere ontwerpers. Na er een tijdje tussenuit geweest te zijn, is Studio Aagje terug! In een ander jasje, maar met hetzelfde doel: mensen blij maken met unieke, duurzame en hippe spullen.  

Wij houden van hergebruik, restyling, natuurlijke materialen, eclectisch, boho, beetje retro, beetje van deze tijd. Onze producten zijn van duurzame materialen en in beperkte oplage gemaakt. 

Van ons eigen label vind je momenteel of binnenkort de volgende handgemaakte producten: plantcoasters, plantenhangers met pot van gerecycled plastic, hangers met vaasjes duurzame droogbloemen en de re-use it yourself lijn. Dit zijn plantenhangers, vaashoezen en pothoezen waarmee je zelf lege pindakaaspotten, conservenblikken en (bier)flesjes of gewoon je oude bloempot een tweede leven kunt geven. Hiervoor gebruiken we garen van gerecyclede kleding, gerecyclede wol, gerecycled katoen of gerecycled polyester. Deze garens worden op duurzame wijze geproduceerd. Meer info vind je bij de producten.

Sorteer op
© 2020 - 2022 Studio Aagje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel