Voorjaar!

Lente! Dat betekent meer zon, knoppen die uitkomen en je hebt zin om naar buiten te gaan. In de lentezon maak je hersenstofjes aan die je vrolijk maken. Dat is altijd fijn! In deze categorie vind je duurzame kaarten, woonspullen en cadeautjes in lentesfeer. Voor iemand die in de lente jarig is bijvoorbeeld. Of geef je huis een kleine make-over. Onderaan deze pagina vind je meer lente-inspiratie. Heb je nog vragen? Stel ze gerust, we helpen je graag!Lente of voorjaar!

Lente komt van het woord ''lang''. Vanaf maart worden de dagen langer en is er meer zonlicht, dus daarom wordt het voorjaar ook wel lente genoemd. Het kan dus allebei. Waarschijnlijk zijn er weinig mensen die niet blij worden van de lentezon. Wij krijgen in ieder geval zin om vaker naar buiten te gaan en wat meer kleur toe te voegen aan ons huis. Jij ook?

Handgemaakte decoratie

Fleur je interieur op met lentekleuren en duurzame decoratie. Wat dacht je van zo'n handgemaakte plantenhanger voor aan de muur. Geschikt voor een leeg potje, dat jij weer kunt vullen met bloemen of een plantje. Hiermee haal je meteen de lente in huis en het is ook superleuk om een kaal stukje muur mee op te fleuren. We hebben ook nog unieke hangers, gemaakt van de achterkant van een kast. Het hele jaar leuk in huis, aan een deurkruk of een kastdeur bijvoorbeeld!  

Duurzame en handgemaakte woondeco

Geef je huis een kleine lente make-over met duurzame woonspullen in frisse voorjaarskleuren. Van handgemaakte kandelaar tot bloemetjesposter. Van mini-art van oud papier tot ecodesign plantenhanger. Of wat denk je van deze eco tote bag, heel geschikt als opberger in de kinderkamer bijvoorbeeld. En mandje Pink Planter, lekker kleurig voor je favoriete plant.

Voorjaarscadeautjes

Die vind je ook bij Studio Aagje. Geurkaarsjes met een lente printje bijvoorbeeld. Of tuinconfetti met bloemzaadjes, ook net even anders dan anders. Of zo'n geupcyclede houten kaart met tulpen. Gemaakt van de achterkant van een kast. En bestel meteen die duurzame cadeauzakjes van suikerbietenpulp mee. Ook superleuk om een kaart in te versturen, staat net iets vrolijker dan een standaard envelop!

Eco-friendly voorjaarskaarten

Bij een voorjaarscadeautje hoort ook een fris voorjaarskaartje natuurlijk. Voor iemand die in de lente jarig is of lekker voor jezelf. Om een voorraadje in huis te hebben, altijd handig. Ook leuk om neer te zetten in een handgemaakte kaarthouder, voor nog meer lentegevoel in huis.

Gratis inpakservice

Wil je het leuk ingepakt ontvangen? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice

Shop hier onze vrolijke en duurzame voorjaarscadeautjes!