Moederdag

12 mei is het weer zover, dan is het Moederdag!
Ben je op zoek naar een uniek en duurzaam Moederdag cadeau? In onze webshop vind je een mooie selectie van kaarten en cadeautjes die geschikt zijn voor alle moeders, schoonmoeders, grootmoeders, bonusmoeders, draagmoeders, pleegmoeders en andere speciale vrouwen in ons leven. 

En wij weten uit eigen ervaring dat Moederdag niet voor iedereen een feestelijke dag is. Wil je iemand juist op deze dag een hart onder de riem steken, dan hebben we lieve kaarten, groeikaarten en lieve cadeautjes voor je. Voor een wensmoeder of voor iemand die een moeder of een kind moet missen. Met welk cadeau ga jij iemand verrassen op Moederdag?


Moederdag

Moederdag is de dag om alle moeders in ons leven te eren en te bedanken voor hun liefde en hun zorgzaamheid. Oorspronkelijk is Moederdag een dag om het moederschap en de invloed die moeders hebben op de samenleving te vieren. Dat is een mooie gedachte toch?

Moederdagkaarten

Bij ons vind je ook duurzame kaarten en groeikaarten, speciaal voor Moederdag. Voor bij een cadeautje of zomaar. Voor je eigen moeder, maar ook voor een wensmoeder of iemand die een moeder of een kind moet missen. Gewoon om te laten weten dat je er aan denkt!

Moederdag cadeau idee

In onze webshop vind je unieke en duurzame Moederdagcadeaus voor jouw moeder of voor een andere speciale vrouw in je leven.  Zoals een houten fotolijstje, leuk om met een speciale foto er in te geven. Of nodig je moeder uit voor een high tea met dat leuke kaarsensetje 'let's have tea'. En houdt ze van tuinieren, dan hebben we leuke zadenpakketjes of bloembommen met een lieve tekst. Een heel praktisch Moederdag cadeau is die leuke sleutelhanger met de tekst 'Moms have superpower'. Tassen hebben we ook, grote shoppers of een leuke tote bag. En heeft jouw moeder veel planten in huis? Denk dan eens eens aan een houten plantenhanger of plantenhanger van gerecycled plastic. Een echt duurzaam Moederdag cadeau. En koop je zelf een plant voor je moeder, dan is deze plantensteker erg leuk om er bij te geven. Samen met een leuke kaart en deze Pilea magneet bijvoorbeeld. En heeft ze nog kleine kinderen? Een zelfgemaakte tekening is dan superleuk op dit houten klembord.

Gratis inpakservice

Je Moederdag cadeau gratis laten inpakken? Dat kan bij Studio Aagje. Zoek één of meerdere leuke Moederdag cadeaus uit. Plaats ze in je winkelmandje en geef tijdens het afrekenen aan dat het om een Moederdag cadeautje gaat. Wij pakken het met alle liefde voor je in of we maken er een leuk cadeaupakketje van.

Moederdag cadeau laten bezorgen

Wil je het cadeau of het pakketje rechtstreeks bij je moeder laten bezorgen? Dat kan ook. Vink het vakje ‘verzenden naar een ander adres’ aan tijdens het afrekenen en voer daar het adres van de ontvanger in. Maximaal 1 afwijkend afleveradres per bestelling. Wij zorgen ervoor dat het op tijd wordt afgeleverd. Wil je een kaartje meesturen? Bestel de kaart van jouw keuze er dan bij en geef bij de bestelnotities aan welke boodschap wij er op mogen zetten.