Studio Kuukeluus

Ik ben Linda Steenwijk. Ik ben illustrator en maak met veel liefde de producten die je hier vindt.

Hoe het begon: voor kerst maakte ik vroeger samen met mijn moeder kerstkaarten. Uit de bieb haalden we knutselboekjes en elk jaar bedachten we weer iets nieuws. Later ging ik ze ook schilderen. Ik vond het leuk om zo iets persoonlijks voor vrienden te maken.

Tijdens de kunstacademie maakte ik voor het eerst digitaal kaarten om uit te printen. En zo begon ik te dromen van een eigen winkeltje. Ruim 5 jaar geleden besloot ik ervoor te gaan en zette ik in korte tijd een kleine shop op Etsy op. Begin december ging hij open met kerstkaarten. De eerste bestelling die ik kreeg vergeet ik nooit meer. Wat was dat fantastisch!

Inspiratie: ik geef veel om de natuur en probeer duurzaam en bewust te leven. Genietend van planten, dieren, lange wandelingen en de kleine, fijne dingen. Dit inspireert mijn illustraties en de liefde die ik in mijn producten steek.

Met de kaarten en posters hoop ik bij anderen ook dat blije gevoel op te roepen. De speelse stijl en vrolijke kleuren dragen daaraan bij. Even een herinnering aan de fijne dingen van het leven en wie weet motiveert het om ze wat vaker op te zoeken.

Over Linda

  • Opgegroeid tussen de boerderijen en daarna heb ik een tijd in de stad gewoond. Recent ben ik samen met vriend Joris verhuisd naar Hillegersberg in Rotterdam. Een stads stukje met veel groen in de buurt, de perfecte combinatie voor mij.
  • Ook poes Yuki verhuisde mee. Ze figureert regelmatig in mijn Instagram stories en misschien zie je haar ook terug bij je bestelling…
  • Naast mijn groene hobbies wandelen, vogelen en planten hou ik ook erg van bordspelletjes spelen. Uiteraard is Wingspan één van mijn favorieten!

Bij Studio Aagje vind je van Studio Kuukeluus de leuke A4 posters en verschillende kaarten.