Label Studio Aagje

Hier vind je de producten van ons eigen label. Door ons ontworpen en met liefde gemaakt van gerecyclede materialen. Onderaan deze pagina vind je meer informatie hierover. De meeste producten hebben we op voorraad en sommige producten worden op bestelling gemaakt. Dit is bij de productinformatie aangegeven. Zit je kleur of het gewenste formaat er niet bij? Of zoek je een uniek item voor een horecazaak of kantoor? Laat het ons weten, er is veel mogelijk. De producten op deze pagina zijn ook beschikbaar voor wholesale. Heb je dus een winkel of een webshop? Wij staan open voor leuke samenwerkingen!Producten eigen label Studio Aagje

De producten van ons eigen label zijn gemaakt met gerecyclede materialen. Veelal met garen van kleding uit de textielindustrie. Geknoopt of gehaakt, je vindt het hier. Leuk weetje: Louis knoopt en Astrid haakt. Leuke woonspullen of accessoires voor jezelf. En wij zitten vol ideeën, dus je zult regelmatig iets nieuws tegenkomen op deze pagina. 

Re-use It Yourself

We maken o.a. plantenhangers voor aan de muur, zodat jij een leeg potje of een oud mokje weer kunt hergebruiken. Gemaakt van gerecycled katoen. Of een fleshoes van gerecycled acryl, zodat jij van een leeg (bier)flesje weer een kek vaasje kunt maken. En dat knalroze mandje is leuk voor van alles en nog wat. Er past een leeg potje in of een lege yoghurtbeker. Plantje er in en klaar! Re-use It Yourself noemen wij dat. En dubbel duurzaam op deze manier. We zijn bezig om deze lijn verder uit te breiden, dus binnenkort nog meer leuks. 

Handgemaakte en duurzame plantenhangers

Wil je meer jungle in huis? Dan hebben wij een paar unieke en handgemaakte plantenhangers voor je. Gemaakt van gerecycled garen (van kleding bijvoorbeeld). Van duurzaam materiaal dus. Net even anders dan anders. Want standaard plantenhangers zijn er al genoeg.

Overige producten

Verder hebben we een handige fleshouder voor je waterfles. Multifunctioneel, want ook te gebruiken als muurvaasje. En een boho plantcoaster voor onder je favoriete plant. Geeft net even wat meer aankleding op je tafel. Je vindt hier ook een lekker zacht kussen, gemaakt van gerecycled acryl. Dat voelt als wol, maar dan zonder de kriebels. Ook willen we je voorstellen aan onze Mr. Owl. Een schattige handgeknoopte uil voor aan de muur. In verschillende kleuren verkrijgbaar. De 70's are back! Ook leuk aan de muur is onze handgeknoopte Wall Heart. En superlieve hanger die overal wel staat. Kies je kleur en wij maken het voor jou!

Levertijd

De producten worden met de handgemaakt en daarom zijn er soms afwijkende levertijden voor de producten van label Studio Aagje. Dit is per product aangegeven. 

Meer informatie

De producten van ons eigen label zijn ook beschikbaar voor wholesale én superleuk in een kantoor of horecazaak. En zit de juiste kleur of het juiste formaat er niet bij? Laat het ons weten, er is veel mogelijk.

Ook zo nieuwsgierig? Shop hier onze handgemaakte producten!