Afternoon Stories

Tijdens onze studie op de kunstacademie in Rotterdam ontdekten we een gezamenlijke liefde voor mooi papier en bijzondere prints en patronen. Toen Anne-Marije naar Italië verhuisde besloten we samen een bedrijf op te starten. Met Afternoon Stories willen we onze passie voor papier en illustraties met jullie delen. We streven naar een beter milieu en een mooie toekomst voor onze planeet. Daarom werken we alleen met lokale bedrijven in Nederland en kiezen we bewust voor eerlijke en duurzame materialen.

We ontwerpen kaarten met handgetekende illustraties, geïnspireerd op de Italiaanse omgeving. Ze worden in Nederland in kleine oplage gedrukt, zonder chemisch proces én op 100% boomvrij papier. Het papier van onze kaarten wordt gemaakt uit landbouwafval en is volledig gerecycled waardoor elke kaart een unieke uitstraling heeft. Naast het versturen naar dierbaren zijn onze kaarten mooi om in te lijsten en om aan cadeaupakketten toe te voegen.

Ook ontwerpen we tijdloos behang met gedetailleerde illustraties van bomen, dieren en stadse elementen. Alle illustraties worden met de hand getekend door Anne-Marije en tot patroon gemaakt door Anne.

Bij Studio Aagje vind je van Afternoon Stories een aantal kaarten uit de collectie...

© 2020 - 2022 Studio Aagje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel