Plant-je Kaart

Voor de zonnige momenten in het leven zien we steeds meer mooie kaarten verschijnen: voor een geboorte, trouwerij of verjaardag. Waarom blijven die condoleancekaarten altijd zo conservatief en ouderwets?

Juist bij de moeilijke momenten in het leven -zoals de dood- verdient iemand een extra bijzonder kaartje toch? Daarom ontwerpt Plant-je Kaart condoleancekaarten van deze tijd. Woorden die echt raken, gedichten waarmee je echt lief kan zijn en beelden waar je echt steun mee kan bieden.

Je kunt onze kaarten in de grond stoppen!

Wat onze kaarten extra bijzonder maakt, is dat ze op groeipapier worden afgedrukt. Elke kaart bevat zaden die ontkiemen als ze geplant worden.

Een kaartje geeft veel steun, maar belandt vaak in een lade of prullenbak. Zonde, vinden wij. Daarom worden onze kaarten uiteindelijk bloemen! Ook het zorgen voor een bijzonder plantje kan veel troost bieden aan iemand die een dierbare is verloren. De groei en ontwikkeling van het plantje kan dan samen groeien met het rouwproces.

Met Plant-je Kaart wordt de cirkel van het leven rond, en bied je steun aan iemand die een dierbare verloren is, middels een kaart én een bloemetje.