Hallo, ik ben Astrid van Studio Aagje

Studio Aagje is in 2014 door mij opgericht. Een webshop in duurzame (woon)accessoires, veelal handgemaakt. Van eigen label, maar ook van andere ontwerpers. 

Na er een tijdje tussenuit geweest te zijn, is Studio Aagje terug!
In een ander jasje. Maar met hetzelfde doel: mensen blij maken met unieke, duurzame en hippe cadeaus. Van eigen label en van andere ondernemers. Ik woon in Gouda met mijn partner Louis, dochters Aagje en Geerte en katten Chuck en Norris. Zij helpen mij regelmatig, dus met elkaar zijn wij eigenlijk team Studio Aagje...

Het andere jasje:
Wij van Studio Aagje houden van groen. Groen is hip, groen is rustgevend, groen staat voor de natuur en groen staat voor duurzaam. Wij vinden het leuk om dat met elkaar te combineren. Wij noemen dat Groen Geluk. Daarom vind je bij Studio Aagje unieke, hippe en duurzame (botanische) cadeaus. Voor jezelf of voor een ander. Van plantaccessoires tot grow it yourself kits, van woonspullen tot stationary en meer. Van ons eigen label en van andere ondernemers die ook gaan voor groen. (Hand)gemaakt in Nederland of Europa en duurzaam geproduceerd. 

Wij hebben nog veel ideeën voor nieuwe producten, dus ben je ook zo nieuwsgierig, volg ons dan op FacebookPinterest of Instagram.

En wij staan altijd open voor leuke samenwerkingen, neem gerust contact met ons op!

Groene groet,

Team Studio Aagje

© 2020 - 2022 Studio Aagje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel