Hallo, wij zijn Louis & Astrid / Studio Aagje

Studio Aagje is in 2014 opgericht door Astrid. Een webshop in duurzame (woon)accessoires, veelal handgemaakt. Van eigen label, maar ook van andere ontwerpers. 

Na er een tijdje tussenuit geweest te zijn, is Studio Aagje terug!
Nu samen met Louis én in een ander jasje. Maar met hetzelfde doel: mensen blij maken met unieke, duurzame en hippe (botanische) cadeaus. Van ons eigen label en van andere ondernemers die ook gaan voor groen. Wij wonen in Gouda met dochters Aagje en Geerte en katten Chuck en Norris.

Het andere jasje:
Groen is hip, groen is rustgevend, groen staat voor de natuur en groen staat voor duurzaam. Wij vinden het leuk om dat met elkaar te combineren. Wij noemen dat Groen Geluk.
Hergebruik, restyling, natuurlijke materialen, eclectisch, boho, beetje retro, beetje van deze tijd. Veel van onze producten zijn van duurzame materialen en in beperkte oplage (hand)gemaakt. Verder vinden we het belangrijk dat onze producten betaalbaar zijn en voornamelijk in Nederland of Europa hun oorsprong hebben.

Wij hebben nog veel ideeën voor nieuwe producten, dus ben je ook zo nieuwsgierig, volg ons dan op FacebookPinterest of Instagram.

En we staan altijd open voor leuke samenwerkingen, neem gerust contact met ons op!

Hartelijke groene groet,

Louis & Astrid
Studio Aagje

© 2020 - 2022 Studio Aagje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel