Voor de eco tiener!

Wat geef je cadeau aan een tiener met een duurzame lifestyle? Ja, want die zijn er absoluut! We hebben wat leuke dingen voor je op een rijtje gezet. Van duurzame kaarten met een coole tekst tot een plantenhanger van gerecycled materiaal voor hun eigen kamer. Of nodig jouw tiener eens uit voor een leuk uitje middels een toepasselijke kaart of een toepasselijk cadeautje. Onderaan deze pagina vind je nog meer inspiratie. 

Duurzame kaarten voor tieners

Maak je tiener blij met een duurzame kaart met een coole of grappige tekst. Een beetje humor kan best. Of geef een groeikaart die na ontvangst geplant kan worden. En wat dacht je van deze houten kaart, gemaakt van de achterkant van een kast.

Duurzame cadeaus voor tieners

De meeste tieners willen hetzelfde als hun vrienden. Maar als die vrienden toevallig van een duurzame lifestyle houden en jouw tiener dus ook, dan hebben we wat leuke cadeaus in ons assortiment. Bijvoorbeeld een eco tas met een statement. Of geef een chaotische tiener zo'n leuk notitieblok met een mooie tekst. En zelf kruiden kweken is superleuk met dit leuke bloeipotlood. Ook leuk om samen te doen!

Samen iets leuks doen

Het is natuurlijk superleuk om samen iets met je tiener te doen. Vul deze tas bijvoorbeeld met leuke en lekkere dingen en ga samen picknicken. Deze tas is dan een leuke herinnering aan jullie uitje. Of geef dit cadeaudoosje met vegan theelichten als uitnodiging voor een high tea. Je kunt van deze kaart ook een uitnodiging maken voor een leuk uitje in het weekend.

Duurzame cadeaus voor een tienerkamer

De meeste tieners brengen veel tijd door op hun kamer. Dus een duurzaam cadeau voor hun kamer is altijd een goed idee. Een plantenhanger van gerecycled materiaal bijvoorbeeld. In een favoriete kleur natuurlijk. Wil je iets liefs of iets leuks zeggen, kijk dan eens bij deze kleurige quote tegel. Ook leuk is deze haak van hergebruikt hout. Om de favoriete hoodie aan te hangen bijvoorbeeld.

Gratis inpakservice

Zoals je ziet is zijn er best veel leuke dingen te bedenken voor een duurzame tiener. En wil je dat wij er een mooi cadeaupakketje van maken, dan kun je gebruik maken van onze gratis inpakservice. Wil je het liever zelf inpakken? Kijk dan eens bij onze duurzame inpakmaterialenBij vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Veel shopplezier! 

Veel shopplezier!