• Groen geluk conceptstore
  • Duurzame cadeaus & lifestyle
  • Verzending NL € 4,95, > € 50,- gratis
  • Volgende werkdag verzonden
  • Gratis cadeautje

Summer Vibes!

Ken je iemand die in de zomer jarig is, of zoek je een cadeautje voor een zonaanbidder? Misschien is de zomer wel jouw favoriete seizoen. Lange dagen, een zwoel briesje, ijsjes eten, koele drankjes, vakantie, naar het strand, bloeiende bloemen, lekker naar buiten, misschien een bruiloft. Het hoort allemaal bij de zomer. Wij hebben wat leuke producten op een rijtje gezet die ons in ieder geval wat summer vibes geven! Onderaan deze pagina vind je nog meer inspiratie.

Summer vibes, lekker naar buiten

Summer vibes, wat zijn dat nou eigenlijk? Wat ons betreft is dat een gevoel. Een gevoel dat je alleen in de zomer hebt. Of als de zomer er aan zit te komen. In de zomer is het meestal lekker warm, met een beetje geluk staat er een zwoel briesje. Je hebt zin om naar buiten te gaan. Vraag iemand gezellig mee met deze duurzame kaart. Daar krijg je vast een positieve reactie op! Of geef tas Go Outside eens cadeau, een zomerse inspiratie.

Hou je van het strand of ken je een strandliefhebber? Dan kun je vast wat vitamine sea gebruiken! En wat dacht je van deze grote statement shopper, gemaakt van gerecycled materiaal. Perfect voor een dagje naar het strand en 5% van de opbrengst gaat naar The Great Bubble Barrier. Goed bezig!

Jarig in de zomer?

De natuur staat volop in bloei in de zomer. Bloemenliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Zoek je een fleurige kaart voor een zomer jarige? Dan is deze box vol flowerpower heel geschikt. Of deze stoere bloemenkaart misschien? We hebben ook (verjaardags)cadeautjes met summer vibes. Bijvoorbeeld geurkaars Sunny Days, of dit leuke bloemenvaasje. Een bloeipotlood of tuinconfetti is ook leuk. Daar kun je mee aankomen op een verjaardagsbarbecue! Of je vraagt het zelf voor je verjaardag natuurlijk.

Een zomerbruiloft

Gaat iemand in jouw omgeving trouwen in het zomerseizoen? Een leuke kaart wordt dan zeker gewaardeerd. Bijvoorbeeld deze duurzame kaart Marriage Adventure of Love is in the Air. Ook voor een Mr.+Mr. of Mrs.+Mrs. bruiloft hebben we een leuke kaart in ons assortiment.

Zomervakantie

Scholen hebben in de zomer een lange vakantie, de zomervakantie. Lekker laat naar bed, in de avond nog even een ijsje eten. Zoek je een duurzaam cadeautje voor een ijsjesgek? Dan is deze mini-art superleuk. Kun je er elke dag naar kijken, ook als de zomer weer voorbij is. Leuk detail: deze mini-art is gemaakt van een mix van snijresten van de drukker. Ook leuk voor de kinderkamer. Wist je trouwens dat de eerste ijssalon in 1686 door een Italiaan werd geopend in Parijs? Leuk weetje.

Ga je op vakantie in de zomer? Dan is deze Happy Camper etui heel leuk om mee te nemen. Als toilettas bijvoorbeeld. Gemaakt van gerecycled polyester met een superleuke illustratie. Ga je niet weg, dan heb je alvast een leuke etui voor school of werk. 

Gratis inpakservice

Wil je het leuk ingepakt ontvangen of laten versturen? Maak dan gebruik van onze gratis inpakservice. Wil je het liever zelf inpakken? Kijk dan eens bij onze duurzame inpakmaterialen. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.