Grow Your Ownn

Combineer een creatieveling met groene vingers met een ondernemende geest, en dan kom je tot een bijzonder verhaal. Kom erachter hoe wij dit avontuur zijn begonnen. Wij nemen je mee in hoe en waarom wij op dit idee zijn gekomen.

Hallo, mijn naam is Heaven en ik heb een enorme passie voor planten!

Deze passie is begonnen toen ik op mijn 18e uit huis ging en mijn eerste kamer kreeg. Een vriendin gaf mij een hele kleine Monstera Deliciosa, Inmiddels een mooie grote kamerplant! 

Ik vond het gelijk leuk de plant te zien groeien en er zo goed mogelijk voor te zorgen. De passie is in de loop der jaren alleen maar groter geworden en nu hebben we een heel huis vol planten. Heerlijk om lekker mee bezig te zijn en nieuwe bladeren te zien verschijnen. Daar word ik echt vrolijk van!

Toen wij de groentetuin van mijn schoonouders bespraken, stelden wij onszelf de volgende vraag: ”Waarom kamerplanten kopen als je ze zelf kunt kweken?”

GROW YOUR OWNN is geboren.

Hallo, mijn naam is Stijn en ik heb een vriendin met een veel te grote passie voor planten..

Onze producten bieden de klant een leuke unieke ervaring! In tegenstelling tot wanneer je een plant koopt, zul je zien dat een plantje dat je zelf kweekt echt je kindje wordt.

Met veel enthousiasme en oog voor duurzaam ondernemen brengen wij de markt vernieuwende producten.

Bij Studio Aagje vind je van Grow Your Ownn een kweekset Aloë Vera en Aspergeplant...

 

Sorteer op
© 2020 - 2023 Studio Aagje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel