JOIK

Het merk JOIK werd geboren in 2005 in Estland. In 15 jaar is de droom van één vrouw uitgegroeid tot een internationaal erkend merk met een breed productassortiment, geliefd in zowel geboorteland Estland als in veel exportlanden.

JOIK, geboren en getogen in Estland, wordt voortdurend geïnspireerd door de prachtige Estse natuur. We combineren de beste natuurlijke ingrediënten met moderne wetenschap, design en Scandinavische huidverzorgingstradities. We sluiten nooit compromissen als het gaat om onze belangrijkste waarden. We zijn natuurlijk en zorgzaam voor de natuur, verantwoordelijk en duurzaam en we leggen veel nadruk op mooi design. Jarenlang hebben we samengewerkt met Estse ontwerpers en kunstenaars, wat zowel zichtbaar is in ons productontwerp als in onze jaarlijkse beperkte releases .

JOIK belangrijkste waarden zijn efficiënt en eerlijk, natuurlijk en zorgzaam voor de natuur en het creëren van emoties. We zorgen ervoor dat onze producten effectief zijn en doen wat ze beloven. We voegen precies evenveel actieve ingrediënten toe, dus je huid is je dankbaar. We willen iedereen een heerlijk moment van de dag bieden om te genieten van een mooi en heerlijk ruikend product, wetende dat zowel je huid als onze omgeving dankbaar zijn.

De naam JOIK komt van het woord "joik" - de oude zangstijl van natuurminnende Sami-mensen. Joik is een unieke vorm van culturele expressie, het overbrengen van emoties en het beschrijven van mens, dier en natuur. Joik zet tradities voort maar is tegelijkertijd constant in ontwikkeling en in lijn met de hedendaagse wereld. JOIK als merk is vergelijkbaar - we koesteren oude kennis over het gebruik van de natuur voor ons welzijn en onze gezondheid.

Bij Studio Aagje vind je van Joik de heerlijke vegan geurkaarsen vanille et noisette, handgegoten van koolzaadwas.

© 2020 - 2023 Studio Aagje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel