Over Knapzak Design

De tekenaar achter het merk Knapzak Design is Judy. In 2016 is vanuit passie en enthousiasme voor tekenen Knapzak Design ontstaan. Knapzak staat voor knappe ontwerpen op een knap stuk item. Elk ontwerp is uniek en zorgvuldig in detail ontworpen. Inspiratie voor ontwerpen doet Judy voornamelijk op uit de natuur; de dieren, planten en vooral ook door veel te experimenteren en door het creëren van nieuwe ervaringen. Momenteel speelt het thema duurzaamheid een grote en wil zij ook graag in het ondernemen bijdragen aan duurzaamheid. Daarom worden alle kaartjes gedrukt op groeipapier.

Groeipapier is gerecycled papier dat met de hand opnieuw tot een ”pap van papier met zaden” wordt verwerkt. Daarna wordt het gedroogd, gewogen en versneden. De groeikaarten zijn leverbaar in een mix van Vergeet-mij-nietjes en Klaprozen.
In plaats van dat de kaart de prullenbak in gaat, kan de kaart in de grond geplant worden. Bij goede verzorging staat na verloop van tijd het hele groeipapier vol met jonge plantjes die uitgroeien tot een prachtige mix van bloemen!

Bij Studio Aagje vind je van Knapzak Design verschillende leuke ontwerpen groeikaarten.

Sorteer op
© 2020 - 2022 Studio Aagje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel