• Groen geluk conceptstore
  • Duurzame cadeaus & lifestyle
  • Verzending NL € 4,95, > € 50,- gratis
  • Volgende werkdag verzonden
  • Gratis cadeautje

RESCUED

Wij, de mensen van RESCUED constateren dat er veel restmaterialen zijn, waarvan wij vinden dat ze te nuttig of te mooi zijn om weg te gooien. Met oog voor detail en een natuurlijk gevoel voor interieur maken we afvalmaterialen tot nieuwe items. Ontwerpers? Nee, we zien onszelf niet als ontwerpers. We zijn liever makers of uitvinders. We bedenken nieuwe producten; unieke, opvallende interieuraccessoires.

Met ons product koop je niet iets gewoons, je koopt een stukje geschiedenis. Die ene kleine onvolkomenheid kenmerkt een RESCUED product. Het vertelt je iets over het leven dat het product heeft geleid voordat je elkaar ontmoette. Daarom vertellen de namen van de producten en bijbehorende productbeschrijvingen altijd iets over de herkomst van het product. Dit was ik. En dit ben ik nu.

Mensen met een al even bijzonder verhaal assembleren onze producten. Het zijn vakmensen met een handicap. RESCUED is enorm trots op ze! Gehuisvest in de buurt van de sociale werkplaats, zijn we dicht bij de makers van onze producten. Er worden nieuwe vrienden gemaakt en nieuwe vaardigheden geleerd. Niet altijd de makkelijke weg, maar daar geloven we heilig in.

Waar we vroeger zelf naar materialen zochten, hebben we nu samenwerkingen met inzamelaars van schoon afval. Tegenwoordig weten veel bedrijven ons te vinden als ze restanten hebben. Van grote stukken oud legertentdoek tot enorm afval van stadsplattegronden. Textiel. Metaal. Sloophout. Noem maar op. We kijken naar elke vorm van afval en bedenken iets geweldigs om er van te maken... van afval tot prachtig!