• Groen geluk conceptstore
  • Duurzame cadeaus & lifestyle
  • Verzending NL € 4,95, > € 50,- gratis
  • Volgende werkdag verzonden
  • Gratis cadeautje

Reddish Design

Reddish Design is een ontwerpstudio gevestigd in Amsterdam en is opgericht door Rozanne Snabilie en Nathalie Rotteveel.
De twee ontwerpers leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan het Amsterdam Fashion Institute. Na hun afstuderen besloten ze hun creatieve vaardigheden en hun enthousiasme te combineren om hun eigen ontwerpstudio te starten.

Naast hun eigen productlijn met geïllustreerde kaarten, posters en notitieboekjes, richt REDDISH STUDIO zich op hun commerciële werk voor verschillende tijdschriften en fashion & lifestyle merken.
Met liefde ontwerpen ze alles, van fashion prints & patronen tot verpakkingen en kinderboeken tot behang en redactionele illustraties voor tijdschriften.

De stijl van Reddish Design is eigenzinnig, verfijnd, eigentijds, illustratief en boordevol humor. De ontwerpen worden altijd met de hand gemaakt, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende technieken. Gereedschappen zoals verf, kleurpotloden, potloden, knipsels, stempels, inkt zijn hun beste vrienden.

Onze gevouwen kaarten worden in Amsterdam gedrukt op premium gerecycled biokatoenpapier en verpakt in een gerecyclede doorzichtige plastic hoes met een bruine gerecyclede envelop. 

The Card Company is een groothandel in stationery, kalenders, giftbooks, wenskaarten, postkaarten en polaroid kaarten en nog veel meer. Bij ons kun je nog echt iets unieks ontdekken. Wij lopen graag voor de muziek uit als het gaat om nieuwe trends en daarom is ons assortiment altijd verrassend.