SALE

Rouwkaart/groeikaart - Liefs

Artikel 1 van 1
€ 3,99 € 2,95 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Juist bij de moeilijke momenten in het leven -zoals de dood- verdient iemand een extra bijzonder kaartje toch? Elke kaart bevat BIJEN-VLINDERMIX zaden die ontkiemen als ze geplant worden. Achterop de kaart staat de gebruiksaanwijzing. De kaart is glad aan de binnenkant, je kunt er dus gewoon op schrijven.

Met de kaarten van Plant-je Rouw bied je steun aan iemand die een dierbare verloren is, middels een kaart én een bloemetje.

Merk: Plant-Je-Rouw

Materiaal: duurzaam 250 grams papier met bloemzaadjes, inclusief kraft envelop

Afmetingen: A6 formaat gevouwen

Bijzonderheden: groeipapier is papier met zaadjes erin. Wanneer je dit papier nat maakt en onder een laagje aarde legt, groeit hier een plant met bloemen uit. De kaarten van Plant-je Rouw zijn stevige kaarten van het handgeschepte papier dat  met veel liefde en passie wordt gemaakt door een sociale onderneming. Het duurzame & biologisch afbreekbare papier heeft een mooie natuurlijke, matte uitstraling. Het is gemaakt van 100% gerecycled papier en aan het proces is enkel water toegevoegd. De kaarten worden tevens bedrukt met biologisch afbreekbare inkt, je kunt de kaart dus met een gerust hart in de grond stoppen!

© 2020 - 2022 Studio Aagje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel