Unieke & duurzame cadeautjes, kaarten en andere blijmakers!


GROEN GELUKJE van de maand april: op 1 mei a.s. verloten wij een superleuk Studio Aagje Verrassingspakket ter waarde van 25 Euro. Jouw ordernummer is jouw lotnummer. Elke bestelling in april doet mee. Deze actie is geldig van maandag 1 april tot en met dinsdag 30 april 2024. Wat leuk dat je er (weer) bent!

Welkom bij Studio Aagje, groen geluk conceptstore. Wij houden namelijk van groen. Groen is rustgevend, groen staat voor duurzaam en groen staat voor de natuur. Wij vinden het leuk om dat met elkaar te combineren. Daarom vind je bij ons groene cadeaus, duurzame kaarten handgemaakte woondeco, hippe eco tassen en meer. Net even anders dan anders. Voor een speciale gelegenheid, voor je lievelingsmensen of gewoon voor jezelf. Van ons eigen label en van andere ondernemers die ook gaan voor groen. Veelal (hand)gemaakt met gerecyclede materialen en milieuvriendelijk geproduceerd in Europa door kleine en/of sociale ondernemers. En ook nog eens leuk geprijsd! Wij noemen dat 'groen geluk', daar worden we blij van. En jij hopelijk ook. Veel shopplezier! Liefs, Louis & Astrid.

Ook zo nieuwsgierig?

Lees hier meer over Studio Aagje, schrijf je in voor de Groen Geluk Mail. Heb je een winkel of een webshop en zou je de producten van ons eigen label willen inkopen? Superleuk, wij staan altijd open voor mooie samenwerkingen. Kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!


Groene favorieten!